Evenimente Corporate

Organizăm evenimente private cu și despre parfumuri destinate companiilor și grupurilor de persoane, fie că ne referim la evenimente de tip team-building, întâlniri speciale / ateliere / workshop-uri din cadrul companiilor, prezentări și lansări de produse / servicii, aniversări de orice fel și multe altele.
Prin evenimentele noastre dorim să contribuim la dezvoltarea personală a participanților și diversificarea activităților organizate de companii pentru angajații săi.
Scopul evenimentelor organizate de Artizanii Olfactivi este de a face cunoscut din aproape în aproape universul parfumurilor, al istoriei acestuia, al esențelor, al ingredientelor din care parfumurile se compun, al marilor parfumieri și case de parfumuri dar și care sunt modalitățile de alegere a unui parfum. 
Dorim să ajutăm astfel participanții să înțeleagă mai bine această lume a mirosurilor, oferindu-le ocazia să descopere povești, istorii, detalii și noțiuni diverse într-o atmosferă relaxantă și incitantă, într-un cadru lejer și interactiv.
Ne putem adapta discursul, temele abordate și durata evenimentului în funcție de cerințe și de specificul fiecărui grup.
Evenimentele noastre se pot desfașura la cerere în mai multe tipuri de spații: la sediul companiilor, în săli de evenimente dar și în diverse orașe sau zone din țară la alegerea dvs.
Momentan organizăm evenimentele în București și în județele limitrofe (Ilfov, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Constanța, Brăila, Buzău, Prahova, Brașov, Dâmbovița, Argeș, Teleorman)
Solicitați o ofertă personalizată apăsând butonul Cere Ofertă de mai jos.

Seminariile nostre își propun să implice și să incite toate cele 5 simțuri: vizual, auditiv, tactil, gustativ și mai ales cel olfactiv, astfel:

  • vom experimenta, vom testa si vom descifra numeroase parfumuri și uleiuri esențiale. 
  • vom identifica cele mai importante tipuri de ingrediente din componența unui parfum. 
  • vom descoperi împreună notele unui parfum și vom clasifica parfumurile, pentru a vă ajuta în alegerea parfumului dorit cu mai multă ușurință. 
  • vom descoperi informații inedite privind istoria parfumurilor. 
  • veți redescoperi emoții și amintiri cu ajutorul creațiilor olfactive. 
  • vom degusta pâine artizanală, brânză cheedar și desert făcut în casă. 

 Click AICI pentru a vedea cum a fost la evenimentele noastre precedente!

Vă așteptăm cu drag !