Bine ați venit pe pagina de evenimente Artizanii Olfactivi.

Aici găsiți lista evenimentelor pe care le susținem în perioada următoare cât și detalii despre toate evenimentele organizate de noi.

Eveniment­­ele noastre

Christmas Perfumes and Delights<br>
Christmas Perfumes and Delights
Marți, 18 Decembrie, Ora 18:30

Mirosul de portocală, scorțișoară, cuișoare și nucșoară trezesc în sufletul nostru emoții și amintiri strâns legate de sărbătorile lunii decembrie.Ingredientele gurmande și condimentele sunt regăsite în bucătăria sărbătorilor de iarnă, dar aceste ingrediente sunt folosite deopotrivă și de parfumieri pentru a construi compoziții olfactive deosebite, potrivite sezonului rece și sărbătorii Crăciunului.

Drumul esențelor în Orient<br>
Drumul esențelor în Orient
În curând
Parfumul pare să fi existat odată cu primele civilizații de pe acest pământ. Preocupările față de universul parfumului se ascund adânc în istoria culturilor antice, iar evoluția întregului proces de creare este unul vast și plin de noțiuni inedite. 
Love and Perfumes<br>
Love and Perfumes
În curând

Arta seducției este strâns legată de simțul mirosului și de felul în care psihicul reacționează la stimuli chimici emiși de corp, elemente ce sunt percepute conștient sau inconștient. Parfumurile sunt, pe lângă ideea compoziției olfactive ce ne înfrumusețează viața de zi cu zi, și un accesoriu ideal în jocul seducției și al iubirii.

Parfumierii și creațiile lor - Partea 1<br>
Parfumierii și creațiile lor - Partea 1
În curând

Măiestria creatorilor de parfumuri este simbioza dintre pasiune, ani de studiu, practică și perseverență. Fiecare creație olfactivă este o poartă către amintiri, către vise, către emoții, iar artizanii care generează astfel de "licori magice" fac parte dintr-un univers fascinant și plin de povești inedite.

Incursiune în universul parfumurilor<br>
Incursiune în universul parfumurilor
În curând

Parfumul compune un fascinant univers, fiind identificat în preocupările oamenilor încă din timpuri străvechi. Deși primele autentificări în istorie au apărut în Egiptul Antic, parfumeria modernă, datează de la sfârșitul secolului al XIX-lea și se datorează dezvoltării industriei chimice, care a permis noi procedee și tipuri de prelucrare pentru obținerea și crearea produselor parfumate.

Evenimente Corporate<br>
Evenimente Corporate

Organizăm evenimente cu și despre parfumuri destinate companiilor și grupurilor de persoane, fie că ne referim la evenimente de tip team-building, întâlniri speciale / ateliere / workshop-uri din cadrul companiilor, prezentări și lansări de produse / servicii, aniversări de orice fel și multe altele. 


Drumul esențelor în Europa<br>
Drumul esențelor în Europa
În curând
Parfumul s-a născut în Egiptul Antic, însă dezvoltarea lui până în zilele noastre a necesitat o complexă și lungă călătorie pe meleaguri europene. Istoria acestui parcurs este plină de povești fascinate, de la negoțul cu mărfuri până la metode de distilare a parfumului.
 
Oferă unei persoane dragi o experiență specială în universul fascinant al parfumurilor,  într-o atmosferă relaxantă, inedită și interactivă, unde vom implica și incita toate cele 5 simțuri.